середу, 20 березня 2013 р.

Вперед до мрії!



Вітайте на сторінках всесильного Нету відкриття нашого блогу «Бібліотечний острів» - острів мрій, острів надій та сподівань для нас! Вперше дуже тяжко розпочати розмову з вами. Думки плутаються, слова не дуже клеяться в речення. Якщо чесно, то віра у створення нашого блогу була на нулі. Та, завдячуючи одним дуже гарним людям, їхнім словам та доводам, до нас нарешті дійшло, що пора піднімати свої «м’якенькі місця» зі стільчиків і рухатися вперед, розвивати себе та змінювати світ навколо нас!
Згадаєш своє життя: дім-робота, робота-дім, а навкруги все буяє, квітне та живе на повну силу і все це проходить повз тебе. Питається, навіщо тоді жити? А ми ще такі молоді, у нас стільки невикористаного потенціалу та енергії! Ніколи не забудеться фраза однієї дуже талановитої та розумної людини про те, що час все змінює, потрібно виходити зі своєї твердої «шкарлупки», змінювати свої принципи та стереотипи. Дійсно, час швидкоплинний, він не буде на нас чекати. Ми творимо своє життя самі і не важливо, в якому віці до нас нарешті дійшло те прозріння. Головне, що все ще можна змінити! Тож вставайте і змінюйте себе і світ навколо себе і Ви побачите, яке це круте відчуття!!! 
Залишайтеся собою, творіть, витворяйте і почувайтеся НАЙЩАСЛИВІШОЮ людиною, не зважаючи на думку навколишніх. Ті, кому ви потрібні і дорогі, завжди прийматимуть Вас зі всіма вашими як недоліками, так і «родзинками». 

Отже, вперед до мрії та нових перемін разом з «Бібліотечним островом»!:-)

4 коментарі:

  1. Я з тобою згодна, що потрібно підіймати свої мякенькі місця і рухатися вперед. Гарно написано. Бажаю успіхів у продовженні написані постів!!!! У тебе це класно виходить. Продовжуй писати....

    ВідповістиВидалити
  2. Архімед колись сказав: "Дайте мені точку опори, і переверну увесь світ!..." Ваша точка опори - бажання змінюватись, набувати нових знань, нарощувати свої вміння. А далі - дуже просто, - всього-навсього змінити світ!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Головне повірити в себе. Без віри нічого не вийде)Отже, будемо намагатися змінювати себе і світ!

      Видалити